Facebook Twitter LinkedIn E-mail RSS
Home Lessen & Workshops Sporthal Technico/ polyvolente zaal
Oops! You have not created a Custom Slide.

To learn how to create a custom slide please read the documentation.

To create a Custom Slide please go to the Custom Slides tab in WP-Admin. Once you have created your first Custom Slide it will display here instead of this warning.

Sporthal Technico/ polyvolente zaal

Sporthal Technico is gelegen in de smiskensstraat 45 te 2300 Turnhout. (beter te vinden aan het einde van de Duifhuisstraat rechtdoor). Dit is 2 straten van de ring in Turnhout centrum.

Deze polyvalente ruimte is ingericht met 7 palen waarvan 2 palen op roterende kunnen gezet worden en 1 is een silicone paal, spiegels, een degelijke muziekinstallatie. Er is gratis parkeergelegenheid voor veel wagens. Af en toe wordt de aerial hoop gehangen.

Alsook is er een aparte kleedruimte en wc’s voorzien voor ons sportgedeelte. Onze trainingsruimte is afgeschermd voor passage zodat je je volledig kan concentreren op je oefeningen zonder aangestaard te worden.

 

Lessen: gaan door op (maandag naargelang het aantal deelnemers) en donderdag van 20u00 tot 22u00. Dit zijn 8 lessen op voor 120€. de les gaan ook door tijdens vakantie’s. gesloten op feestdagen.

Hoe geraak je ter plaatse?

Je kan ons bereiken via auto, trein en bus.

Via de autosnelweg neem je best E34 afrit 24. Na de afrit ga je naar links richting centrum. Deze straat rijd je helemaal rechtdoor tot aan kruispunt Mac Donald. Daar ga je verder rechtdoor het centrum in van Turnhout en dan neem je de 2e straat links, duifhuisstraat, die rijd je ten einde, aan het kruispunt van duifhuisstraat en smiskensstraat ga je rechtdoor, recht op de parking van Technico. de inkom is links gelegen.

De verschillende bussen en treinen die stoppen in Turnhout kan je best opzoeken via de website www.delijn.be. Daar kies je reisinfo en dan de dienstregelinstabellen. Of je kan bellen naar het nummer 070.220.200 alle werkdagen van 07u00 – 19u00 en ‘s weekend & feestdagen van 10u00 – 18u00