Facebook Twitter LinkedIn E-mail RSS
Home Paaldansen

Paaldansen

Hoi, ik ben Angy Knight en ik ben sinds jaren (sinds 1999) een ervaren professionele choreografe en voormalig internationale kampioene (2007-2008) in deze sportdiscipline. Ik sta aan de wieg van het idee om paaldans te lanceren in gyms en danszalen met als doel sportieve lessen en kampioenschappen.

Van 2008 tot en met 2015 was ik dan ook organisatrice van de Belgische en de Benelux kampioenschappen. Gezien we al jaren een geëvalueerde sport zijn, horen we ook thuis in het rijtje van Zumba, Spinning, Pilates, …

Tijdens onze lessen wordt de nadruk meer gericht op de acrobatie en gymnastische inhoud, met als doel meer spieren, meer lenigheid (indien mogelijk), toffe combinaties en flow……. 100% sport!

Je hebt zeker een goede portie motivatie nodig om een oefening en/of techniek te leren. Hierdoor kan je steeds veel leren en op een zeer hoog niveau belanden. Zowel beginners, gevorderden, semi-profs en profs kunnen zich bijschaven tijdens onze lessen.

  

Wat heb je nodig?

Wij dragen tijdens onze lessen – cursussen enkel sportkledij. Een t-shirt zonder mouwen, een korte short (anders kan je niet klemmen met je billen in de paal) en sportschoenen of op blote voeten.
Verder neem je best ook nog een handdoek(je) mee om je handen droog te houden tijdens de les.

Indien je graag een sportieve outfit wenst van paaldans.be, vraag ernaar in de les.

Angst om te vallen? of denk je een oefening niet te kunnen? Geen probleem, we helpen je of je kan gebruik maken van onze voorziene valmatten. En uiteraard oefening baart kunst.

Wat je niet nodig hebt, zijn bodylotions of handcremes. Jij en anderen glijden hierdoor gemakkelijk uit de paal.
Safety first ;-) .

Om het glijden te voorkomen, stel ik een vloeibaar anti-slip product ter beschikking om uit te proberen, het is tijdens de lessen verkrijgbaar.